Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός για τη Γ’ Εθνική με δυο τραυματίες – Διασωληνωμένος στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ένας οπαδός

Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός για τη Γ’ Εθνική με δυο τραυματίες – Διασωληνωμένος στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ένας οπαδόςΔεν το χωράει ανθρώπου νους πως ένας άνθρωπος 47 ετών που πήγε να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα βρίσκεται διασωληνωμένος στην...
εντατική του Βενιζέλειου.

Πως ένας άνθρωπος που επέλεξε να περάσει το μεσημέρι της Κυριακής του στο γήπεδο, έφυγε από εκεί με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις απλά και μόνο γιατί κάποιοι αποφάσισαν πως είχαν όρεξη να παίξουν ξύλο.

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι η απατηλή λάμψη των πανηγυρισμών της πρόκρισης της Εθνικής στους 16 του Μουντιάλ ούτε το σεντόνι του Champions League: είναι η μιζέρια, η βία, η αναρχία και η ανικανότητα των υπευθύνων να βάλουν τέλος σε αυτό τον φαύλο κύκλο.

Όλα έγιναν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, έδρα του Ηροδότου. Σε παιχνίδι που λίγοι θα έδιναν σημασία. Κι όμως, οι ανεγκέφαλοι ζουν ανάμεσά μας. Υπάρχουν παντού και είναι ικανοί για το χειρότερο.

Οι δυο τραυματίες ήταν ανάμεσα στους οπαδούς του Εθνικού. Που να φανταστούν όμως ότι στο 75ο λεπτό και με το παιχνίδι στο 0-0, οι οπαδοί των γηπεδούχων θα έκαναν... ντου στην εξέδρα που φιλοξενούνταν εκείνοι του Εθνικού και το ξύλο θα είχε τραγικές συνέπειες.

Ο ένας από τους τραυματίες, 47 ετών, δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και υπέστη σοβαρές κρανιογκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική και η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Όσον αφορά στον δεύτερο τραυματία, είναι κι εκείνος σοβαρά αλλά η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ήδη, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 27χρονου που σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίστηκε για συμμετοχή στα επεισόδια. 

Σχόλια