ΦΩΤΟ-Αυτός ήταν ο ηρωικός πυροσβέστης - Ο τραγικός διάλογος με τους συναδέλφους του

ΦΩΤΟ-Αυτός ήταν ο ηρωικός πυροσβέστης - Ο τραγικός διάλογος με τους συναδέλφους τουΗ ανείπωτη τραγωδία τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο με θύματα μια εγκλωβισμένη γυναίκα και έναν πυροσβέστη που προσπάθησε να τη σώσει...
επισκιάζει την επικαιρότητα.

Τα τελευταία λόγια του πυροσβέστη που με αυτοθυσία έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να σώσει μία εγκλωβισμένη γυναίκα, μαρτυρούν τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή.

Οι αναθυμιάσεις από την φωτιά ήταν πολύ έντονες, έτσι για να μπορέσει να διασώσει την εγκλωβισμένη γυναίκα ο πυροσβέστης μπήκε στο φλεγόμενο κτίριο με μπουκάλα οξυγόνου.

Δυστυχώς το οξυγόνο τελείωσε και τότε ακούστηκε στους ασυρμάτους των συναδέλφων του: «Μου τελειώνει το οξυγόνο, ελάτε να με βοηθήσετε».

Η εγκλωβισμένη γυναίκα ήταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κτιρίου και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Στο πένθος βυθίστηκε η πυροσβεστική οικογένεια με τον άδικο χαμό του Αρχιπυροσβέστη Μάντζιου Ματθαίου. Ο άτυχος Υπαξιωματικός έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να διασώσει μια γυναίκα 44 ετών, η οποία είχε εγκλωβιστεί σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, ενώ είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα υδραυλικών την 12η Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο Αττικής.

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1981, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2007, ενώ το 2009 αποφοίτησε από την Πυροσβεστική Ακαδημία με το βαθμό του Αρχιπυροσβέστη.
Ήταν άγαμος και το τελευταίο διάστημα υπηρετούσε στον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών.
ΦΩΤΟ-Αυτός ήταν ο ηρωικός πυροσβέστης - Ο τραγικός διάλογος με τους συναδέλφους του

Σχόλια