Η τραγική ιστορία της παρουσιάστριας που απαγχονίστηκε στους Αμπελόκηπους

Η Ασημένια Μυρωδιά ήταν μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα που ήθελε να κυνηγήσει το όνειρό της τόσο στο χώρο της μόδας όσο και στο χώρο της παρουσίασης. Ομως η...
μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι, με αποτέλεσμα η 29χρονη καλλονή να μην αντέξει και να βάλει τέλος στη ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο.

Πως συνέβη το κακό
Το πρωί της Παρασκευής όπως έγραψε η εφημερίδα Espresso η γυναίκα που φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα της, μπήκε στο διαμέρισμα τους στους Αμπελόκηπους και βρήκε την ατυχη κοπέλα κρεμασμένη μέσα στο δωμάτιό της. Αμέσως προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ομως ήταν ήδη αργά...Το νήμα της ζωής της Ασημένιας είχε κοπεί.

Η τραγική ιστορία της νεαρής καλλονής - Τι λέει o στενός της συνεργάτης
Οπως δήλωσε στο Newsit ο μέντορας και στενός συνεργάτης της Ασημένιας, Κυριάκος Κερανόπουλος "ηταν ένα πολύ καλό κορίτσι που όμως είχε πολλά προβλήματα και αυτά την οδήγησαν σε αυτή την πράξη".

Το πρώτο χτύπημα της μοίρας για την Ασημένια ήρθε όταν έχασε τον πατέρας της ενώ η ίδια ήταν ακόμη μαθήτρια λυκείου. Λίγα χρόνια μετά γνώρισε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Νίκο. Πάνω που όλα άρχισαν να στρώνουν στη ζωή της, ήρθε το δεύτερο χτύπημα της μοίρας καθώς ο σύντροφός πέθανε από καρκίνο.

Η Ασημένια κλείστηκε στον εαυτό της, πάλεψε να σταθεί στα πόδια της και τελικά κυνήγησε το όνειρό της να κάνει καριέρα στο χώρο της παρουσίασης και του μόντελινγκ. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και με τον μέντορά της και στενό της συνεργάτη PR man Κυριάκο Κερανόπουλο έκαναν την ταξιδιωτική εκπομπή "Via travel fashion" στο κανάλι Extra 3.

Πριν από περίπου 3 χρόνια όμως κλονίσθηκε σοβαρά η υγεία της μητέρας της Ασημένιας. Η νεαρή παρουσιάστρια τότε αποφάσισε να σταθεί το πλευρό της μάνας της, εγκατέλειψε τη showbiz και επιασε δουλειά σε γωνστό καφέ στο Σύνταγμα, όπου εργαζόταν στο ταμείο.

Η νεαρή καλλονή δε σταμάτησε ποτέ να φροντίζει τον εαυτό της και πριν ενάμιση μήνα θέλησε να κάνει μια πλαστική επέμβαση στη μύτη για να βελτιώσει την εμφάνισή της. Ομως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε η Ασημένια και αυτό την έκανε να κλειστεί και πάλι στον εαυτό της. Μάταια οι φίλοι της προσπαθούσαν να την εμψυχώσουν και να τη στηρίξουν ψυχολογικά.

Για την 29χρονη παρουσιάστρια αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην ταραγμένη και ευαίσθητη ψυχή της  και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της την περασμένη Παρασκευή.  Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν η κολλητή της φίλη η οποία είναι σε κατάσταση σοκ.

Σχόλια