«Φως στο τούνελ»: Μπορεί να βρέθηκε μετά από 24 χρόνια ο μικρός Μπεν;

5016Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του μικρού Μπέν πριν από 24 χρόνια το 1991 στην Κω,έφερε χθες η εκπομπή «Φως στο τούνελ» και...
η Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιχειρηματίας που επικοινώνησε με την εκπομπή ισχυρίστηκε,ότι το 1996 ρομά-που γνωρίζει την οικογένεια  που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή του παιδιού-του αποκάλυψε ποιοι και με ποιόν τρόπο απήγαγαν το παιδί και μάλιστα ότι γνωρίζει τα στοιχεία των ανθρώπων που πιθανώς έχουν τώρα τον Μπεν.

Του είπε μάλιστα πως αυτοί που απήγαγαν τον Μπεν, τον βρήκαν μόνο του στο δρόμο, τον κοίμισαν και τον έκρυψαν στην καρότσα φορτηγού κάτω από τα καρπούζια που πουλούσαν. Μ’ αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να φύγουν από το νησί χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία της οικογένειας αθίγγανων που έδωσε ο επιχειρηματίας,συνάδουν με αυτά της οικογένειας του μικρού Μπεν,κάτι το οποίο επεξεργάζεται και η αστυνομία του Γιορκσάιρ που ερευνά εκ νέου την υπόθεση μετά και την χρηματοδότηση των 700 χιλιάδων λιρών που έλαβε από το Βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Το ποιο σημαντικό όμως είναι ότι,κατά τη διάρκεια της εκπομπής επικοινώνησε με την Αγγελική Νικολούλη και ένας νεαρός που υποστήριξε πως έχει κοινά στοιχεία με τον Μπεν και κυρίως τα σημάδια που είχε και το μικρό αγοράκι εκ γεννετής. Ο ίδιος τέθηκε στη διάθεση της οικογένειας που του ζήτησε να δώσει δείγμα DNA,αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες πως ο μικρός μπορεί να είναι ζωντανός...

Σχόλια