Ρόδος: 20 χρόνια φυλακή στην μητέρα και το κτήνος που βίαζε με την άδεια της την κόρη της!!

Ρόδος: Πάνω από 20 χρόνια φυλακή για τον πατριο-τέρας αλλά και για την μητέρα που τον έβλεπε να βιάζει την κόρη της!Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους,τα τραγικά χρόνια που πέρασε μια 18χρονη σήμερα κοπέλα στα χέρια ενός 51χρονου κτήνους το οποίο την...
βίαζε καθημερινά από την τρυφερή ηλικία των 14 χρόνων μέχρι και τα 18 οπότε αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

Το πιο εξοργιστικό της υπόθεσης όμως είναι,ότι οι βιασμοί γινόταν με την άδεια της 40χρονης μη-τέρας της η οποία κάποιες φορές συμμετείχε κιόλας.Ναι καλά διαβάσατε,ο άνθρωπος που την έφερε στην ζωή και θα έπρεπε να της παρέχει την μέγιστη ασφάλεια την προέτρεπε να συνευρεθεί μαζί με τον σύντροφο της για μάθει όπως της έλεγε πως είναι η ερωτική πράξη.

Η κοπέλα κατέφυγε σε μια φίλη της η οποία την συμβούλεψε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και να συλληφθούν άμεσα τον Οκρώβριο του 2013 τόσο ο 51χρονος όσο και η «μητέρα».

Σήμερα λοιπόν το δικαστήριο επέβαλε με ομόφωνη απόφαση του ποινή κάθειρξης 20 ετών και 6 μηνών στον 51χρονο Ροδίτη, οδηγό φορτηγού και ποινή κάθειρξης 20 ετών και 4 μηνών στην 40χρονη διαζευγμένη σύντροφό του, μητέρα του θύματος.

Οι ποινές βέβαια είναι αστείες,αν αναλογιστεί κανείς ότι τα 20 χρόνια στην Ελλάδα σημαίνουν το πολύ 10 με 12 χρόνια,ο ένας θα είναι έξω στα 60 με 62 η άλλη στα 52 μπορούν άνετα να κάνουν την ζωή τους,και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί δεν έφαγαν δις ισόβια; Αυτό το παιδί που το κατέστρεψαν που ρήμαξαν την ψυχούλα του ποιος θα το δικαιώσει;

Σχόλια