Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η σύλληψη 24χρονου κτήνους που ασέλγησε σε 10 και 4 ετών παιδιά.

Σοκάρει η υπόθεση του παιδεραστή της Θεσσαλονίκης! Ίσως ασέλγησε και σε 4χρονο αγόριΈχουν σοκαριστεί ακόμα και οι πολύ έμπειροι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος από τα στοιχεία τα οποία βρήκαν στο σπίτι 24χρονου...
που συνελήφθη για διακίνηση βίντεο παιδικής πορνογραφίας στα δυτικά της πόλης.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες από την Ιντερπόλ,για μια σελίδα που διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας με πολλά εκ των βίντεο να «ανεβαίνουν»από την Ελλάδα και έτσι ξεκίνησαν έρευνα αποκρυπτογραφώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη.

Πολύ γρήγορα έφθασαν στα στοιχεία του λογαριασμού και έκαναν έφοδο παρουσία εισαγγελέα για να διαπιστωθεί ότι ο εν λόγο χρήστης ουδεμία σχέση είχε με το κύκλωμα αλλά ο 24χρονος «έκλεβε» ίντερνετ από τον γείτονα για να μην μπορεί να εντοπιστεί.Φυσικά,ήταν θέμα χρόνου να βρουν τον ίδιο και ψάχνοντας τους υπολογιστές του έμειναν άναυδοι με αυτό που αντίκρισαν.

Το 24χρονο κτήνος,ασελγούσε σε 10χρονο αγοράκι και βιντεοσκόπησε την πράξη του ανεβάζοντας το υλικό στην παράνομη ιστοσελίδα αποκομίζοντας προφανώς τεράστια κέρδη.Οι αστυνομικοί φοβούνται πως το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά καθώς βρήκαν πολλά βίντεο αναμεσά τους και ένα με ένα κοριτσάκι τεσσάρων μόλις χρόνων!

Πρόκειται για μια υπόθεση πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακαλύπτει σε ηλεκτρονικό υπολογιστή κατηγορούμενου για διακίνηση παιδικού πορνό, πρωτότυπο βίντεο που απεικονίζει το χρήστη να ασελγεί σε ανήλικο παιδί και μάλιστα από την Ελλάδα.Σύμφωνα με τις πληροφορίες,τα παιδιά έχουν εντοπιστεί και εξετάζονται από τους ειδικούς για διαπιστωθεί αν έχουν κακοποιηθεί, και να έχουν πλήρη ψυχολογική υποστήριξη.

Σχόλια