Ολική ανατροπή από τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Προκόπης Παυλόπουλος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Προκόπης ΠαυλόπουλοςΤον Προκόπη Παυλόπουλο πρότεινε για νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του...
ΣΥΡΙΖΑ, κόντρα στα στατιστικά και τις φήμες που ήθελαν να ανακοινώνεται σήμερα το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

«Χρειαζόμαστε ένα Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αποδεδειγμένη δημοκρατική ευαισθησία, με υψηλό αίσθημα να χαίρει εκτίμησης τόσο στην κοινωνία όσο και στη Βουλή», ανέφερε ο κ. Τσίπρας. Όπως εξήγησε, «ο Προκόπης ο Παυλόπουλος μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία το λαό και τη χώρα, υποστηρίζοντας με το ειδικό βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας το έργο της μεγάλης κοινωνικής αλλαγής που αυτή η κυβέρνηση θα φέρει σε πέρας».

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε λέγοντας ότι έχασε την ψυχραιμία του όχι γιατί καταφέρθηκε κατά της Ελληνικής κυβέρνησης αλλά γιατί επιτέθηκε στον ελληνικό λαό. «Θα ήθελα να του επισημάνω ότι πρέπει να λυπάται τους λαούς που περπατάνε με το κεφάλι σκυφτό. Να μην λυπάται τους λαούς που σηκώνουν το κεφάλι υπερήφανα. Αυτούς πρέπει να τους σέβεται να τους εκτιμά και να τους θαυμάζει», είπε.

Σχόλια