ΣΟΚ στο Βέλγιο: Έκαψε ζωντανά τα παιδιά της

Δεν χωράει ανθρώπινος νους όσα έκανε μητέρα στο Βέλγιο, η οποία σαν σύγχρονη... Μήδεια δολοφόνησε με φρικιαστικό τρόπο τα τρία...
παιδιά της.

Η 35χρονη έβαλε φωτιά και έκαψε ζωντανά τα τρία παιδιά της ηλικίας έξι, τεσσάρων και δύο ετών. Μάλιστα, όπως αναφέρει το protothema, τηλεφώνησε στον εν διαστάσει σύζυγό της τον οποίο υποχρέωσε να ακούσει τις κραυγές των τριών μικρών και αθώων παιδιών.

Ο τραγικός πατέρας ήταν στη δουλειά του σε μια οικοδομή όταν χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο την περασμένη Τετάρτη.
«Άκουσε τα που ουρλίαζουν» άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τη σύζυγό του να του λέει χωρίς να μπορεία να συλλάβει το μέγεθος της οικογενειακής τραγωδίας.

«Κι εγώ ακούω τις κραυγές τους αλλά δεν θα κάνω τίποτα για να τα σώσω» είπε η άκαρδη μάνα και συμπλήρωσε: καλό θα ήταν να τρέξεις αλλά θα είναι πολύ αργά για να τα σώσεις, δεν θα επιζήσουν.

Πρώτη έφτασε στο σημείο η θεία των παιδιών που βρήκε την 35χρονη στον κήπο πάνω από το απανθρακωμένο πτώμα της κόρης της. «Δέκα λεπτά ουρλιαχτών και όλα τελείωσαν» της είπε απόλυτα ήρεμη.

Το ζευγάρι διαπληκτιζόταν συνεχώς για την κηδεμονία των παιδιών και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η «Μήδεια» προέβη στην αποτρόπαια πράξη όταν έλαβε ένα έγγραφο από τον δικηγόρο του εν διαστάσει συζύγου της με το οποίο απαιτούσε να πάρει υπό την προστασία τα τρια παιδάκια.

Η μοναδική που επέζησε ήταν η 9χρονη κόρη της Μπόου από άλλο γάμο και αυτό επειδή βρισκόταν στο σχολείο την ώρα της τραγωδίας.

Σχόλια