Σοκάρει: «Έφυγε»από την ζωή η 17χρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε σοβαρά στην Ρώμη

Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου της Ρώμης - Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς που δωρίζουν τα όργανά τηςΔυστυχώς,το 17χρονο αγγελούδι δεν είναι πια κοντά μας..Η άτυχη μαθήτρια από την Ημαθία που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά πέφτοντας από το...
μπαλκόνι του ξενοδοχείου Χριστόφορος Κολόμβος στην Ρώμη κατέληξε σήμερα λίγο πριν 11:00 το πρωί.

Η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ως μη αναστρέψιμη λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι εγκεφαλικά νεκρή,και αφού ενημέρωσαν τους γονείς εκείνοι,έλαβαν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της σε μια προσπάθεια να σωθούν άλλες ζωές που κινδυνεύουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Ελληνικό Προξενείο, οι γονείς της 17χρονης, οι οποίοι παρέμειναν επί μια εβδομάδα στη Ρώμη πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα σήμερα το απόγευμα, ενώ η σορός της άτυχης κοπέλας θα φτάσει στην Ημαθία σε περίπου μια εβδομάδα καθώς πρέπει να δοθεί η σχετική άδεια από τον αρμόδιο Ιταλό εισαγγελέα.

Στο πλευρό της οικογένειας από την πρώτη στιγμή στάθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι των ελληνικών διπλωματικών αρχών στη Ρώμη. Ο Υποπρόξενος Νίκος Τζωϊτης ήταν μέρα-νύχτα δίπλα στους γονείς της 17χρονης.Σημειώνεται ότι παρά την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή,δεν μπόρεσαν να καταλάβουν πως έπεσε η κοπέλα από το μπαλκόνι αφού και οι συμμαθητές της οι οποίοι ήταν προφανώς αυτόπτες μάρτυρες κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Σχόλια