Ανείπωτη τραγωδία: Ο πα-τέρας σκότωσε και τεμάχισε την 4χρονη Άννυ.

paidi-omonoiaΟλόκληρη η Ελλάδα πενθεί.Είναι ασύλληπτη η τραγωδία της φρικτής δολοφονίας της 4χρονης Άννυ από την Βουλγαρία,που βρήκε τον θάνατο με....
τον πλέον βίαιο και ειδεχθή τρόπο από τον ίδιο της τον πατέρα,ο οποίος ζήλευε την μητέρα της γιατί την αγαπούσε περισσότερο από εκείνον...

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως από την αστυνομία σοκάρουν.Υπό την επήρεια ναρκωτικών αφού σκότωσε το αγγελούδι στην συνέχεια το τεμάχισε και το εξαφάνισε σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του.Αυτά είπε στους αστυνομικούς φίλος του από την Βουλγαρία όπως του τα διηγήθηκε ο ίδιος όταν πήγε εκεί αμέσως μετά τον φόνο μαζί με την μητέρα.

 Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα της Άννυ επέστρεψε από τη Γερμανία, ο πατέρας τής αποκάλυψε ότι είχε χάσει το παιδί. Οι δύο γονείς πανικοβλήθηκαν και αντί να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης έφυγαν στη Βουλγαρία. Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία,η μητέρα δεν φαίνεται να γνώριζε για τις πράξεις του άνδρα αλλά θα συλληφθεί με την κατηγορία της ψευδορκίας και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το 27χρονο κτήνος έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται στην αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σχόλια