Κρίμα: Λουκέτο ατην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Στον δρόμο 110 εργαζόμενοι.

Μεγάλο πλήγμα για την πόλη της Θεσσαλονίκης αποτελεί η είδηση ότι η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα στην Βόρεια Ελλάδα ο... «Αγγελιοφόρος» κλείνει μετά από σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας, αφήνοντας στον δρόμο 110 εργαζόμενους οι οποίοι έχουν να λαμβάνουν δεδουλευμένα 8 μηνών!

Την είδηση όπως έγινε γνωστό τους ανακοίνωσε ο Βασίλης Μπακατσέλος λέγοντας πως ξεκίνησε η παύση πληρωμών και τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί αίτηση πτώχευσης, με τους εργαζόμενους(οι οποίοι εδώ και καιρό στηρίζουν την επιχείρηση) να βρίσκονται κυριολεκτικά επί ξύλου κρεμάμενοι μην γνωρίζοντας αν και πότε θα πάρουν τους μισθούς που τους οφείλονται ή αν θα αποζημιωθούν.

Εμείς απλά για την ιστορία να θυμίσουμε ότι, η καθημερινή (πλην Δευτέρας) έκδοση του Αγγελιοφόρου, η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Β. Ελλάδος, εκδόθηκε για πρώτη φορά ως πολιτική καθημερινή εφημερίδα που περιλάμβανε πολυσέλιδο ένθετο μικρών αγγελιών, τον Σεπτέμβριο του 1996.

Από τον Φεβρουάριο του 2012 η καθημερινή έκδοση του Αγγελιοφόρου συνεχιζόταν υπό τον τίτλο «Αγγελιοφόρος Μικρές Αγγελίες» να εκδίδεται, κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο.

Ο «Αγγελιοφόρος της Κυριακής» εκδόθηκε το 1997 και ήταν η πρώτη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδα στη Θεσσαλονίκη.Περιλάμβανε το μηνιαίο lifestyle περιοδικό Close Up, το οποίο διανεμόταν την τρίτη Κυριακή κάθε μήνα, κι επειτα αυτόνομα στα περίπτερα, καθώς και τα εβδομαδιαία ένθετα Μικρές Αγγελίες, Εργασία, Κατοικία, Οικονομία & Επιχειρήσεις, Πολιτισμός, Υγεία & Επιστήμη, Ταξίδια.

Σχόλια