Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρή η γυναίκα που αγνοούνταν στο Καματερό

Είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι περιττά,όταν μια νεαρή γυναίκα χάνει την ζωή της με τόσο βάναυσο τρόπο από την έντονη κακοκαιρία που έπληξε...
την Αττική πριν λίγες μέρες,σε κάνει να αναρωτιέσε πότε επιτέλους θα σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα και αν θα αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο.

Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 8:00 υπάλληλος του δήμου Πειραιά,βρήκε την σορό της άτυχης γυναίκας στην περιοχή Φρεαττύδα και ειδοποίησε τις αρχές που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.Η σορός της άτυχης 48χρονης,ήταν καλυμμένη από κλαδιά και τραγική ειρωνία είναι,το ότι αν δεν την έβρισκε σήμερα ο εργαζόμενος συνεργεία του δήμου θα καθάριζαν τον χώρο με αποτέλεσμα να μην εντοπιστεί ποτέ.

Τραγική φιγούρα ο συντετριμμένος σύζυγος της ο οποίος και αναγνώρισε την σορό που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία και νεκροτομή.Μάλιστα σήμερα το πρωί σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού δήλωνε με δάκρυα στα μάτια πως πρέπει να μείνει δυνατός για τα παιδιά του και ότι η σύζυγος του θα βρεθεί ζωντανή.

Να θυμίσουμε ότι η η 48χρονη εξαφανίστηκε πριν τρεις μέρες από την περιοχή του καματερού,όταν εξαιτίας της κακοκαιρίας το αυτοκίνητο της καταστράφηκε ολοσχερώς και η ίδια παρά την έντονη έρευνα που ακολούθησε δεν εντοπίστηκε με τις αρχές να εικάζουν ότι προσπάθησε να απομακρυνθεί από το όχημα και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.Δείτε το σημείο που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα.

Σχόλια